Dobrodošli u Hotel Marina.

U srcu Fažane, tik uz obalu Jadranskog mora, smješten je Hotel Marina.

Ponosno se ističemo kao potpuno renoviran objekt od ove godine, sada u potpuno novom, modernijem izdanju. Užvajte u svježem dizajnu, poboljšanim sadržajima i osvježenom ambijentu dok istražujete čari Fažane i okolnih područja.

Naša misija je pružiti vam nezaboravan boravak koji će nadmašiti sva vaša očekivanja. Naš stručan tim posvećenih profesionalaca posvetit će pažnju svakom detalju kako bi vaš odmor bio ugodan, udoban i ispunjen najboljim uslugama.

𝐈𝐳𝐯𝐫𝐬𝐧𝐚 𝐋𝐨𝐤𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚

Hotel Marina idealno je smješten, uz rivu Fažane, pružajući vam nevjerojatan pogled na more i jednostavan pristup plažama i lokalnim atrakcijama. Blizina grada Pule omogućuje vam jednostavan pristup kulturnim znamenitostima i aktivnostima.

𝐔𝐝𝐨𝐛𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐢 𝐄𝐥𝐞𝐠𝐚𝐧𝐜𝐢𝐣𝐚

Naš hotel nudi 9 udobnih i elegantno uređenih soba opremljenih sa svime što vam je potrebno za ugodan boravak. Uživajte u prekrasnom pogledu na more ili okolne krajolike.

𝐆𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐣𝐚

Raznolika gastronomska ponuda u našem restoranu spoj je tradicionalnih istarskih jela, talijanske i moderne kuhinje. Svježe lokalne namirnice i stručno pripremljena jela zadovoljit će i najistančanije nepce.

𝐈𝐳𝐥𝐞𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝐁𝐫𝐢𝐣𝐮𝐧𝐞

Ponosno se nalazimo na samoj rivi Fažane, s prekrasnim pogledom na Brijunsko otočje, jedan od najljepših prirodnih bisera Istre. Gosti hotela Marina mogu lako organizirati izlete brodom do ovog nevjerojatnog arhipelaga te istražiti netaknutu ljepotu prirode, bogatu florom i faunom te arheološkim nalazištima.

Dobrodošli!

U Hotelu Marina Fažana, svaki trenutak vašeg boravka bit će pažljivo planiran kako bi vam pružili iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti. Dođite i doživite udobnost u našem hotelu.

Rezervirajte svoj boravak u Hotelu Marina Fažana i prepustite se čarima istarske obale. Očekujemo vas i spremni smo učiniti vaš boravak nezaboravnim.